Egyéb Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány

  • Egyéb Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány

HUF 2.222.500 ,--
bruttó (1.750.000 nettó)
Az OMA CA típ. forgóboronás soraljművelők függesztettek, a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők, csúszótalpakkal vagy mélységállító fémkerekekkel szereltek. Saját hidraulika rendszerrel rendelkeznek, vagyis nem a traktor olajrendszerét használják, hanem a meghajtást kardántengellyel kapják a traktor TLT-ről. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. 1 pár hidraulika gyorcsatlakozó szükséges még a beállításhoz, a sor irányába vízszintes hidraulikus kitoláshoz.
Munkavégzéskor a dupla forgóboronafogak függőlegesen bemélyednek a talajba, gyökerestől kiforgatják a gyomokat , fellazítják a földet, és javítják a talaj vízháztartását, nem képződik letömörödött "eketalp" réteg. A 65 cm munkaszélességű művelőfej az érzékelő pálca segítségével kikerüli a szőlőtőkéket, a szükséges min. tőtávolság 500 mm. Kiválóan alkalmasak köves talajok művelésére is, mivel a függőleges forgóelemek közül kipörögnek a kövek, gyomok és egyéb szármaradványok.
Használatukat elsősorban szőlőkben javasoljuk, de különféle ültetvényekben, gyümölcsösökben is alkalmazhatók. Opcióként kérhető mechanikus vagy elektrohidraulikus vészbeavatkozási (tőkekihagyási) lehetőség.
Három méretben készül, 90 vagy 115 vagy 140 cm-es kitolással a sor irányába. A feltüntetett ár a legkisebb, alapfelszerelt változatra vonatkozik.
Új gép
Típus:
Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány
Állapot kategória:
Kiváló (1. Kategória)
Üzenet a kereskedőnek
 

Béla Tóth  
Telefonszámért kattintson ide!
Agroker Eger Kistályai út. 6.
3300 - Eger

Landwirt.com GmbH, marketplace for agriculture, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: 0043(0) 316/82 16 36, Fax: 0043(0) 316/83 56 12
Alle Angaben ohne Gewähr - Druck- und Satzfehler vorbehalten. office@landwirt.com
© Copyright 2018 Landwirt.com GmbH Alle Rechte vorbehalten.